Читај ми!

Јокић одличан у драматичном поразу Денвера

После драматичног продужетка Портланд је славио против Денвера захваљујући кошу Дамјана Лиларда у последњој секунди. Наш Никола Јокић је за 34 минута игре постигао 23 коша и био најефикаснији играч Денвера. Бостон је изненадио Шарлот са 104:98 док су у осталим утакмицама НБА лиге у ноћи између суботе и недеље победе однеле домаће екипе.

Демијана Лиларда је био јунак вечери у победи Портланда над Денвером 115:113.

Прво је 2,1 секунду пре краја регуларног дела утакмице постигао кош којим је изборио продужетак, а онда је у његовом финишу кошем 0,3 секунди пре краја донео победу свом тиму.

Лилард је меч завршио са 37 поена уз 7 асистенција, 5 скокова и 3 украдене лопте, а пратио га је Си Џеј Меколум са 23 поена и 10 ухваћених лопти.

На другој страни у Денверу заблистао је наш Никола Јокић који је за 34 минута игре остварио одличан учинак. Имао је 23 поена уз 17 скокова, 4 украдене лопте, две асистенције, блокаду и једну изгубљену лопту.

Јокића су пратили Емануел Мудиај са 21 поеном и 7 скокова, Данило Галинари са 17 поена, Вил Бартон са 16 уз 6 скокова, док је Јуфуф Нуркић додао 12 уз 9 ухваћених лопти, али све то није било довољно да дођу до победе.

У поразу Минесоте од Сакрамента са106:103 наш други интернационалац Немања Бјелица имао је много незапаженију улогу.

Бјелица је током 13 минута игре постигао само један кош из слободног бацања, промашивши четири шута из игре. Имао је четири скока уз по асистенцију и блокаду, а изгубио је два пута лопту.

Кингсе је до друге победе у три меча предводио Демаркус Казинс са 29 поена и 7 скокова, док је Руди Геј додао 28 поена.

Бостон је изненадио Шарлот са 104:98 док су у осталим утакмицама НБА лиге у ноћи између суботе и недеље победе однеле домаће екипе.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво