"Трилер" на Новом Београду, Вилијамс зауставио Партизан

Кошаркаши Партизана изгубили су на свом терену од Будућности 64:61, у мечу седмог кола Јадранске лиге. Гости из Подгорице победу однели у неизвесној завршници, одлучила тројка Маркуса Вилијамса уз фаул. Цибона боља од ФМП-а.

Кошаркаши Партизана претрпели су први пораз у Јадранској лиги ове сезоне, пошто су у Београду, у хали "Ранко Жеравица" изгубили од подгоричке Будућности са 64:61 (18:11, 12:26, 15:9, 19:15), у седмом колу такмичења.

Партизан сада има скор од шест победа и једног пораза, док је Будућност задржала савршен учинак и сада има седам победа. Једина преостала непоражена екипа је Црвена звезда, која у понедељак игра против Морнара у Бару.

Најефикаснији у Партизану био је Новица Величковић са 15 поена и девет скокова, док је Урош Луковић имао учинак од 12 поена и седам скокова. Френк Робинсон додао је 11 поена.

Будућност су предводили Маркус Вилијамс са 13 и Шон Џејмс са 12 поена.

Занимљив меч решен је у неизвесној завршници, а одлучујућу тројку постигао је Маркус Вилијамс, уз фаул Робинсона.

Цибона боља од ФМП-а

Кошаркаши Цибоне победили су у Загребу екипу ФМП-а са 87:68 (29:12, 25:16, 21:14, 12:26) у утакмици седмог кола Јадранске лиге.

Хрватска екипа после овог меча има скор од шест победа и једног пораза, док је тим из Железника уписао пети пораз, четврти у низу.

Цибона је практично после прве четвртине решила питање победника на овом мечу, па је тренер Дамир Мулаомеровић у последњој деоници дао шансу играчима са мањом минутажом.

Сви играчи Цибоне су се уписали у стрелце, а најефикаснији су били Анте Жижић са 19 и Ник Славица са 15 поена.

У редовима ФМП-а најбољи је био Душан Кутлешић са 17 поена.

Цибона у наредном колу гостује Будућности, док ФМП дочекује Карпош Соколи.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 03. мај 2024.
12° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво