Ослабљена Барса гост Звезде у распродатој Арени

Кошаркаши српског шампиона Црвене звезде дочекују екипу Барселоне у мечу трећег кола Евролиге. Дуел у Арени почиње у 19 часова.

Након две утакмице, две неизвесне завршнице и по једне победе и пораза, тим Црвене звезде ће бити можда и на највећем искушењу у досадашњем току сезоне: у Београд стиже силно појачана али повредама ометена екипа Барселоне.

Нови тренер Каталонаца, Грк Барцокас, има пуно проблема на старту сезоне, а у највећој дворани на Балкану неће моћи да рачуна на услуге Навара, Доелмана, Копонена и Лавала.

Иако се то намеће као шанса Звезде, пред црвено-белима није нимало лак задатак, пошто ће на терену у противничком дресу бити сјајни играчи: Рајс, Клавер, Перпероглу, Томић... Биће то и прилика да на делу видимо и талентованог српског играча Стефана Пена, који на почетку сезоне добро користи прилику која му се указала.

Звезда је у досадашњем току сезоне доживела само један пораз, када је у неизвесној завршници испустила победу против Дарушафаке у Београду. Ипак, екипа Дејана Радоњића је одмах вратила брејк савладавши у Истанбулу Галатасарај, у такође врло неизвесној и напетој завршници.

Потом су шампиони Србије и Јадрана имали врло тежак абалигашки меч и једва савладали Игокеу на домаћем терену, што је очигледно била последица умора, а вероватно и окренутости вечерашњој утакмици.

Звезда нема проблема са саставом као њен ривал, а најновије појачање Нејт Волтерс неће бити у комбинацији за састав.

Карте за меч у Арени су распродате, па се очекује нови кошаркашки спектакл у главном граду Србије. Почетак је заказан за 19 часова.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
13° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво