Читај ми!

Недовић: Растемо из утакмице у утакмицу

Српски кошаркашки репрезентативац Немања Недовић рекао је после победе нас Порториком (87:81) да је екипа ушла нервозно у прву утакмицу на квалификационом турниру и нагласио да се тим већ окреће наредном мечу са Анголом. Наредни меч на квалификационом турниру за Олимпијске игре, Србија ће одиграти у среду од 18 сати.

"Били смо стегнути на почетку меча, ја први. После дуго времена смо играли званични меч пред својом публиком, а мој задатак је да унесем енергију, успео сам у томе, као и цела екипа.

Најбоље је да буде сад овако, него у трећој или четвртој утакмици. Брзо заборављамо све што је било и окрећемо се Анголи. Сигуран сам да ћемо у другом мечу бити много опуштенији. Растемо из утакмице у утакмицу и то је оно најбитније за нас", рекао је Недовић након меча.

Никола Јокић сложио се у оцени да је Србија нервозно ушла у дуел и посебно похвалио атмосферу у тиму.

"Прва званична утакмица и било је нервозе на почетку. Контролисали смо меч, али смо имали пад на крају. То се неће више дешавати. Искористили су нашу непажњу, биће знатно лакше да се игра касније. Пробили смо лед и сада нас чека меч са Анголом. Атмосфера у хали је била супер, било је пуно људи и лепо је играти овде. Када сам ушао у тим, било је јасно да је атмосфера сјајна и сви бодримо једни друге", рекао је Јокић.

Наредни меч на квалификационом турниру за Олимпијске игре, Србија ће одиграти у среду са Анголом од 18 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 03. јун 2024.
18° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије