Звездина друга шанса, Партизан јури пети меч

Кошаркаши Партизана дочекују Црвену звезду вечерас у четвртом мечу финала Суперлиге, са амбицијом да онемогуће црвено-беле да искористе другу шансу у борби за титулу.

Екипа Александра Џикића је на прави начин одговорила после два болна пораза од вечитог ривала и брејком на "већ виђеном" шампионском слављу Црвене звезде унела неизвесност.

Актуелни шампион има другу "меч-лопту" за одбрану трофеја, али, према речима тренера Дејана Радоњића, пут је сада знатно тежи јер се игра пред гостујућим навијачима.

"Знамо шта нас чека, покушаћемо да одговоримо и добијемо Партизан у следећем мечу. Даћемо све од себе да славимо још једном, иако смо свесни чињенице да нас чека тежак посао. Креира се амбијент да је Партизан много слабији од нас, али сам и претходна три пута најављивао тежак меч, не про форме, већ јер сматрам тако", рекао је Радоњић.

Његов колега са клупе Партизана Александар Џикић истиче да ће се црно-бели борити све док финална серија траје.

"Изборили смо се за још један меч пред нашим навијачима. То ће довести до промена у обе екипе, када је у питању оптерећење и императив. Очекује нас агресиван и квалитетан противник, и морамо да будемо спремни за борбу свих 40 минута", рекао је Џикић.

Утакмица између Партизана и Црвене звезде игра се вечерас од 21 сат у хали "Александар Николић".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
28° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије