Читај ми!

Гудурић: Заслужена победа Партизана

Кошаркаш Црвене звезде Марко Гудурић рекао је да је Партизан заслужено остварио победу и додао да је црвено-беле "скупо коштало" што су у главама пре утакмице већ подигли шампионски пехар. Партизан је у уторак увече победио са 75:72 и тако смањио на 2:1 у финалној серији плеј-офа Супер лиге.

"Заслужили су ову победу, као што смо ми заслужили прошлу. И овог пута покушали смо да се вратимо, али је сада било касно. Играли су јаче, ми смо већ, вероватно, у главама подигли пехар пре почетка утакмице и то нас је скупо коштало", рекао је новинарима Гудурић после утакмице.

Партизан је у уторак увече победио са 75:72 и тако смањио на 2:1 у финалној серији плеј-офа Супер лиге. Следећи меч игра се за два дана. Шампион ће бити екипа која прва дође до три победе.

"Сада морамо да идемо јако до краја, да пробамо да добијемо наредни меч ред њиховим навијачима. Треба да држимо скок као на овој утакмици, да поправимо одбрану и идемо до краја најбоље што можемо. Мислим да имамо велике шансе. И даље водимо, али направила се атмосфера као да је већ крај. Сви су очекивали да ћемо победити, а сада морамо да се вратимо пред њихове навијаче. Очекујем да ће атмосфера бити још ватренија него у недељу, али морамо да одговоримо на изазов", рекао је Гудурић.

Кошаркаш црвено-белих Марко Симоновић казао је да је екипа имала велику жељу за победом, али да их је пореметила атiпична игра Партизана у трећој четвртини.

"Честитам на победи, успели su да исконтролишу наш почетак да одговоре на нашу енергију. Успели су да се примакну, те преокену, а потом и да направе добру предности. Имали смо шансу на крају, али ето... Заслужена победа", рекао је Сiмоновић.

Он је на четири секунде пре краја меча шутирао тројку за изједначење, али није погодио. На питање новинара да ли би поново шутирао, Симоновић је рекао да би то увек урадио.

"Увек... До краја каријере. И када завршим каријери и тада ћу шутирати", рекао је Симоновић.

Четврта утакмица финалне серије плеј-офа Супер лиге Србије између Партизана и Црвене звезде играће се у четвртак од 21.00 у дворани "Александар Николић".

"Идемо даље. За два дана њихова публика. Биће тешко, јер ће они имати додатну енергију, али нема страха. Игра се... Добијали смо мечеве у пуним халама, па тако и сада можемо", казао је он.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
30° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије