Читај ми!

Торонто нанео први пораз Кливленду

Кошаркаши Торонта на домаћем терену успели су да савладају Кливленд са 99:84 и смање на 2:1, наневши први пораз Кавсима у плеј-офу. После десет узастопних победа, Кливленд је поклекао пред расположеним тандемом Де Розана и Лаурија.

Торонто је водио од старта утакмице и готово да није било дилеме ко ће однети победу.

Када је Кливленд пред крај утакмице "запретио" да дође до изједначења, све наде им је распршио Бијомбо са шест везаних поена, од укупно седам које је остварио на утакмици. Уз то је имао и 26 скокова чиме је дао драгоцени допринос ефикасности Де Розану и Лаурију који су предводили тим Торонта.

Де Розан је био и најефикаснији играч утакмице са 32 поена, 5 скокова и 4 асистенције, а Лаури га је пратио са 20 поена и 6 скокова, док је Џозеф додао 14 кошева.

На другој страни Леброн Џејмс је имао 24 поена, 4 скока и 8 асистенција, а Смит је убацио 22 поена. Кајри Ирвинг је имао слабо вече и постигао је 13 кошева уз 4 скока.

Овом победом Торонто је смањио вођство Кливленда у финалној серији истичне конференције на 2:1, али и прекинуо им сјајну серију после десет узастопних победа у плеј-офу.

Наредна утакмица на програму је у понедељак, а поново ће домаћин бити Торонто. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара