Tурнир у уличном баскету овог викенда у Београду

Tрадиционални турнир у уличном баскету "Сити баскет 3 на 3" биће одржан овог викенда у Београду, када ће наjбољи београдски кошаркаши моћи да демонстрираjу своjу вештину и покушаjу да буду наjбољи од 64 екипе.

Kако jе наjавио организатор, турнир се игра у суботу и недељу, 21. и 22. маjа, испред шопинг мола "Делта Сити" на Новом Београду, а учешће jе бесплатно за све заинтересоване.

За разлику од претходних година, овога пута током два дана такмичења биће одржан jедан турнир са 64 екипе коjе ће се по куп систему борити за титулу наjбољег.

Првог дана такмичења предвиђене су два круга квалификациjа, док ће у недељу 16 наjбољих екипа одлучивати коjа троjка игра наjбољи баскет у Београду.

Tимови могу да приjаве максимално четири играча, троjицу на терену и jедну резерву.

Tехничку подршку у организациjи турнира поново ће пружити Национални Спортски савез 3x3 Баскет Србиjе, док ће за добру атмосферу за микс пултом бити задужен Ђ Рескобар.

Све заинтересоване екипе могу се приjавити за учешће на турниру до петка 20. маjа на Инфо пулту Делта Ситија, и на телефоне 011/22-03-624 и 065/22-03-600.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 23. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара