Партизан бољи од Меге, Константин од Борца

Кошаркаши Партизана остварили су другу победу у Супер лиги Србије, пошто су на тешком гостовању у Сремској Митровици у другом колу савладали Мега Лекс са 85:81 (21:24, 30:18, 16:14, 18:25).

Партизан су до победе предводили Чедомир Витковац, Новица Величковић и Кевин Џоунс са по 15 поена, док је три поена мање постигао Александар Цветковић.

У екипи Меге, која је јако лоше одиграла другу четвртину, најефикаснији је био Данило Николић са 14 поена, Никола Ивановић додао је 11, а по 10 су постигли раде Загорац и Ивица Зубац.

Кошаркаши Константина победили су у Нишу чачански Борац са 89:75.

Најистакнутији у победничком тиму био је Владимир Ђорђевић са 16 поена, а два мање постигао је Милан Миловановић.

Борац је претрпео други пораз у Супер лиги, а најефикаснији на утакмици против Константина био је Алекса Аврамовић са 16 поена.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара