Данило Николић: Имамо шансе против Звезде у финалу

Кошаркаш Мега Лекса Данило Николић оценио је да његова екипа, и поред проблема са повредама, има шансе да победи Црвену звезду у првој утакмици финала плеј-офа Јадранске лиге.

"Пред нама је борба за нови трофеј и даћемо све од себе да га освојимо. Већ имамо историјску сезону иза себе али се не задовољавамо само пласманом у финале АБА лиге. Потребно је да уђемо концентрисани у меч, да наметнемо нашу препознатљиву агресивну игру у одбрани и уз паметна решења у нападу, верујем да можемо до брејка у Београду. Имамо много проблема са повредама, али у каквом год саставу да изађемо верујем да имамо шансу за победу", рекао је Николић за клупски сајт.

Прва утакмица финалне серије плеј-офа Јадранске лиге почеће у четвртак, од 19 часова у београдској хали "Александар Николић".

"Добро познајемо Звезду, изузетно су тежак противник што су показали резултатима у региону и Европи. Са њима смо ове сезоне одиграли два изједначена меча од којих је други био на 'једну лопту'", додао је центар Меге.

У шест међусобних утакмица у АБА лиги, Црвена звезда је победила Мегу у свих шест. Ове сезоне у првом колу АБА лиге Звезда је победила са 76:70, а у Сремској Митровици у 14. колу, победила је после продужетка са 79:78.

Финалну серију ће због повреда пропусити играчи Меге Огњен Јарамаз, Алфа Каба и Александар Аранитовић, док је наступ Тимотеа Лувавуа у првом мечу неизвестан због повреде зглоба.

Последња појачања Меге, Ивица Зубац и Петар Поповић ће право наступа стећи у Суперлиги.
Финална серија се игра на три победе, а у прва два дуела Звезда је домаћин.

Продаја карата за трећи меч финала, 2. маја у Сремској Митровици, почеће у среду. Карте за трибине коштају 500 динара док ВИП места 1.500.

Такође, у среду ће и Звезда пустити карте у продају у пословницама Евентима и на благајни хале. Улаз на трибине кошта 400 динара, партер је 600 динара, а карта за плаву ложу 800. Карта за ложу кошта 1. 000, док за седиште поред терена треба издвојити 5.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
21° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво