Читај ми!

Оклахома елиминисала Далас, Шарлот и Портланд изједначили

Оклахома Сити савладала Далас 118:104 и са 4:1 пласирала се у четвртфинале плеј-офа где је очекује тим Сан Антонија. Шарлот је савладао Мајами са 89:85, а Портланда тријумфовао над Клиперсима са 98:84, изједначивши на 2:2 у дуелима првог дела плеј-офа.

Расел Вестбрук и Кевин Дурент водили су суверено Оклахому ка убедљивој победи која их је одвела у четвртфинале.

Вестбрук је пружио једну од најбољих игара постигавши 36 кошева уз 13 скокова и 9 асистенција, а Дурент је додао 33 поена уз 7 скокова. Пратили су их Стивен Адамс са 15 поена и 10 скокова и Вејтерс који је убацио 11 кошева.

На другој старни ни легендарни Дирк Новицки са 24 поена није успео да умањи пораз Даласа. Пратили су га Двајт Пауел са 16 поена и 9 скокова, Џастин Андерсон са 14 поена, као и Заза Пачули са 12 поена.

Оклахома је овом победом над Даласом са 118:104 остварика укупни резултат од 4:1 и у четвртфиналу плеј-офа игратће са Сан Антонијом, који је елиминисао Мемфис са 4-0.

Тим Шарлота био је више него убедљив са Мајамијем и после 89:85 успели су да изједначе на 2:2 у првој серији.

Интересантно је да су најефикаснији стрелци утакмице и Шарлота, Кемба Вокер са 36 и Џереми Лин са 21 кошем, имали готово двоструко већи учинак од најефикаснијих играча Мајамија.

Најбољи у екипи Мајамија Џо Џонсон убацио је 16 кошева, а пратили су га Луол Денг са 15, Драгић са 12 и Вејд са 12 постигнутих кошева и 10 асистенција.

Пета утакмица игрће се у среду на Флориди.

И Портланд је изборио нерешен укупан резултат савладавши Клиперсе са 98:84, а предводио га је расположени Ал-Фарук Амину који је убацио рекорд каријере од 30 постигнутих кошева, уз 10 скокова и 3 асистенције.

Пратили су га Меколум са 19 и Демијан Лилард са 12 поена.

Џеф Грин био је најефикаснији код Клиперса са 17 поена, али нису могли доћи до шансе за преокрет и због низа проблема са повредана са којима су се суочили током утакмице.

Наиме, на крају утакмице се испоставило да је Крис Пол поломио кост у шаци, док је Блејк Грифин погоршао повреду са којом се мучио током сезоне.

Ипак Блејк Грифин је убацио 17, а Крис Пол имао 16 поена и 4 асистенције, док је Џордан додао 7 поена, 15 скокова и 4 рампе.

Пети меч игра се у среду у Лос Анђелесу, до када че се Клиперси можда опоравити.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво