Читај ми!

Кливленд елиминисао Детроит, Бостон изједначио, нова повреда Карија

Протеклу ноћ у НБА лиги одележили су драматична победа Бостона после продужетка, нова повреда Стефа Карија и сјајна игра Кајри Ирвинга у победи Кливленда. Голден Стејт је са 121:94 поново растурио Хјустон и повео са 3:1, Бостон је драматично надиграо Атланту 104:95 и изједначио на 2:2, док је Кливленд победом над Детроитом 100:98 са 4:0 изборио учешће у другом делу плеј-офа.

Четврти дуел Хјустона и Голден Стејт у плеј-офу почео је врло лоше за "Ратнике" јер су домаћини повели на старту утакмице а Сефон Кари се средином друге четвртине оклизнуо и повредио колено због чега је морао да напусти терен.

Још је непознат степен повреде али је тим Голден Стејта смогао снаге да се брати у игру, надокнади заостатак, а потом и убедљиво добију меч 121:94 за 3:1 у првој серији.

Тим је предводио расположени Клеј Томпсон који је био најефикаснији играч утакмице са 23 поена, а одлично га је пратио Андре Игудала који је убацио поен мање и имао 5 скокова. Дрејмонд Грин је постигао 18 поена, 8 скокова и 6 успешних додавања.

С друге стране Џејмс Харден је био близу трипл-дабла са18 поена, 10 асистенција и по 7 ухваћених и украдених лопти, а најефикаснији је био центар Хјустона Двајт Хауард са 19 кошева и 15 скокова.

Најдраматичнију завршницу одиграли су Атланта и Бостон који је изборио продужетак да би на крају победио и изједначио у првој серији плеј-офа на 2:2.

Пол Милсап је остварио плеј-оф рекорд каријере са 45 постигнутих кошева и 13 скокова,али то није било довољно да Атланта однесе победу.

Бостон је предвођен Ајзеа Томасом са 28 поена и Маркусом Смартом са 20 кошева изборио изједначење.

У дуелу Детроита и Кливленда играч одлуке је био Кајри Ирвинг који је погађао кључне шутеве чак са половине терена, па и одлучујућу тројку за победу у финишу утакмице.

Пратили су га Смит са 15 поена, Кевин Лав са 11 поена, а 11 кошева дао је и Делаведова.

У тиму Детроита, који се овим поразом опростио од плеј-офа, Маркус Морис је убацио 24 поена, Тобајас Херис је забележио 23, Драмонд је додао 17 поена, а Реџи Џексон 13 поена и 12 асистенција.

У првом мечу дана Сан Антонио Спарси нашег Бобана Марјановића добили су Мемфис 116:95 и елиминисали га из плеј-офа са 4-0.

Резултати:

Детроит - Кливленд 98:100 (0-4)
Бостон - Атланта 104:95 (2-2)
Хјустон - Голден Стејт 94:121 (1-3)
Мемфис - Сан Антонио 95:116 (0-4)  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво