Београд жели Фајнал-фор Евролиге

Градоначелник Београда Синиша Мали упутио је писмо Извршном директору Евролиге Ђордију Бертомеуу у којем истиче кандидатуру главног града Србије за организацију Фајнал-фора 2018. или 2019. године.

Бартомеу је прошле године објавио да је Београд кандидат за организацију Фајнал-фора 2017. године, чији домаћин ће се одредити током овогодишњег завршног турнира у Берлину, па би писмо Малог могло да значи да је, за следећу годину, Београд испао из трке.

"У име Београда и лично име изражавам вам посебну захвалност šто сте нам указали велику част и били гости нашег града. Надамо се да сте упознали Београд у правом светлу и понели позитивне импресије. Београд је град великог срца, спорта и наша искрена жеља је да будемо домаћини великих спортских догађаја. Желимо да вам званично потврдимо намеру да Београд буде домаћин финалног турнира Евролиге 2018. или 2019. године", навео је Мали у писму.

Бертомеу је недавно био гост Београда, састао се са представницима Црвене звезде и Партизана и гледао утакмицу између Звезде и Панатинаикоса у Комбанк арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се