Теодосић: Звезда је показала да је заслужено у четвртфиналу

Милош Теодосић, један од најбољих играча ЦСКА, па и Европе, рекао је да је Црвена звезда показала да је добар тим и да је заслужено дошла до четвртфинала Евролиге.

"Звезда је показала да се заслужено нашла у четвртфиналу. Ово је било њихово лоше вече што се тиче шута, за разлику од утакмице у Москви. Звезда је озбиљна екипа која игра агресивну одбрану и уз максималан респрект смо ушли у утакмицу", рекао је Теодосић, који је нагласио да га навијачи нису деконцентрисали.

"Нема разлога да ме то деконцентрише. У неким тренуцима нисам разумео шта су желели од мене. Али, добро, то је њихов део задатка на овој утакмици, који су урадили одлично. Они су радили свој посао, дошли су да навијају за свој клуб и то су радили сјајно као што то иначе раде", казао је Теодосић.

Он је истакао да још не размишља о евентуалном преласку на Мали Калемегдан.

"Нисам размишљао о доласку у Звезду. Не желим да дођем, а да не могу да дам свој максимум. Још је рано да се прича о томе", додао је он.

Када је реч о самој утакмици, Теодосић је казао да Звезда није искористила лошу игру његове екипе.

"Циљ је испуњен одласком на фајнал-фор и сви треба да будемо задовољни и срећни због тога. Звезда није успела да казни нашу лошу игру са 22 изгубљене лопте, што не сме да нам се дешава. Утакмица је била поново тешка и неизвесна", казао је Теодосић.

Он је говорио и о суспензији коју је ФИБА изрекла Кошаркашком савезу Србије.

"То би било велико разочарање за све нас јер се боримо да одемо на Олимпијске игре, што би била круна генерације. Ништа није на нама, чекамо одлуку ФИБА", рекао је Теодосић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 04. мај 2024.
17° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се