Читај ми!

Звезда у паклу Арене напада ЦСКА

Кошаркаши Црвене звезде од 20.45 у "Комбанк арени" играју трећи меч Топ 8 фазе против руског ЦСКА. "Армејци" воде у серији са 2:0, али је Звезда у оба меча у Москви била близу изненађења, па се сви у табору црвено-белих надају четвртој утакмици, која би се играла у Пиониру, због заузетости Арене.

Црвено-бели ће након две тешке али и сјајно одигране утакмице у Москви покушати да забележе тријумф пред својим навијачима. ЦСКА је победио у прва два меча, али српски шампион ће сада имати предност домаћег терена који је током целе сезоне давао превагу у узбудљивим сусретима и неизвесним завршницама.

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће његов тим у трећем мечу четвртфинала Евролиге, у пуној "Комбанк арени", дати све од себе да поново равноправно парира једном од фаворита за трофеј.

"Чека нас трећи меч против ЦСКА, одиграли смо два дуела у Москви у три дана, након тога дошли у Београд да се одморимо и припремимо за следећи дуел против, још једном понављам, једног од фаворита за освајање титуле првака Европе. Имају пуно разлога да размишљају да ће моћи да дођу до тог трофеја. Ми смо у оба меча у Москви показали да можемо бити конкурентни", изјавио је Радоњић на конференцији за медије.

Он је додао да ће цео тим, уз помоћ навијача, дати максимум да понови исту игру и направи изненађење.

"Гудурић се враћа, пауза није била мала, болест га је спречила, па се не очекује да ће бити на нивоу досадашњих партија у Евролиги. Верујемо да ћемо моћи да изађемо и одиграмо један добар меч, да дамо све од себе, свој максимум и да будемо на крају задовољни", поручио је Радоњић.

Трећа утакмица четвртфинала Евролиге између Црвене звезде и ЦСКА игра се од 20.45 у Комбанк арени.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се