Читај ми!

Сан Антонио убедљив, Боби шест поена

Сан Антонио убедљиво је савладао Мемфис 106:74 на старту плеј-офа у НБА лиги, а српски кошаркаш Бован Марјановић постигао је шест поена. Марјановић је на паркету провео 10 минута, шутирао 3-5, а имао је и по скок, асистенцију и изгубљену лопту.

Најубедљивији био је тим Сан Антонија који је без велике неизвесности савладао Мемфис 106:74 предвођен Леонардом и Олдриџом.

Каваи Леонард је уписао 20, а Олдриџ 17 кошева, док су их са по 15 поена пратили Милс и Паркер. Нап Бобан Марјановић је пружио још једну добру партију са 6 постигнутих кошева за мање од десет минута игре.

У индиспонираном Мемфису најефикаснији је био Винс Картер са 16, а пратио га је само Ленс Стефенсон са двоцифреним учинком од 14 постигнутих кошева.

Највише неизвесности било је у дуелу Кливленд са Детроитом који су домаћини добили са 106:101 у драматичном финишу.

Детроит је био врло близу изненађења јер су у другом делу утакмице успели да одржавају резултатску равнотежу све до самог финиша којису домаћини добили највише захваљујући одличној игри у одбрани.

Кевин Лав 28 поена уз 13 скокова и Леброн Џејмс са 22 коша и 11 асистенција остварили су дабл-дабл учинак, али је најефикаснији био Кајри Ирвинг са 31 убаченим кошем.

У редовима Детроита Калдвел-Поуп постигао је 21 поен, један више од Реџија Мориса.
Мајами је убедљиво савладао Шарлот са 123:91 предвођен Луолом Денгом и Хасаном Вајтсајдом који су убацили 31, односно 21 кош.

На другој старани Николас Батум са 24 и Кемба Вокер са 19 кошева нису могли да им се адекватно супродставе.

Још убедљивије, тимском игром игром него резултатом, Лос Анђелес Клиперси су савладали Портланд са 115:95 а чак шест играча домаћина је имало двоцифрен шутерски учинак на крају меча.

Предводио их је Крис Пол са 29 кошева а следили су га Грифин, Џордан, Редик, Крафорд и Риверс у распону од 19 до 11 постигнитих кошева.

Код Портланда Лилард са 21 и Хендерсон са 16 постигнутих кошева нису успели ни да довољно ублаже резултатску премоћ Клиперса.

Резултати утакмица:


ЛА Клиперс - Портланд 115:95
Сан Антонио - Мемфис 106:74
Мајами - Шарлот 123:91
Кливленд-Детроит 106:101 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
14° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се