Радоњић: Да одиграмо добро и у другој утакмици

Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да ће његови кошаркаши покушати и у другом мечу да одиграју добро против ЦСКА у Москви, у четвртфиналу Евролиге.

"Добро смо почели, али је ЦСКА брзо одговорио. Милош Теодосић им је донео самопоуздање и предност. Они су повећавали разлику, али ми се нисмо предавали и успевали смо да останемо у мечу. Исто је било у другом полувремену. Били смо близу, али су они преузели контролу и повели са 1:0", рекао је Радоњић за сајт Евролиге после меча.

ЦСКА је победио са 84:74 у првој утакмици четвртфинала.

"Покушаћемо и други меч да одиграмо добро. Вечерас смо могли да приђемо и ближе. У завршници утакмице Василије Мицић је изгубио лопту, а после тога нисмо имали ни дефанзивни скок, а било је других тренутака када смо моги боље да реагујемо и да приђемо", рекао је Радоњић.

Немања Дангубић је такође оценио да је његов тим одиграо добро.

"Добро смо одиграли меч. ЦСКА је показао квалитет и заслужио је да победи. Играли су боље од нас. Били смо близу током целе утакмице. Можемо да будемо задовољни појединим сегментима утакмице. Морамо да се окренемо другом мечу, пошто је мало времена за припрему", рекао је Дангубић.

Најефикаснији у победничком тиму био је Милош Теодосић.

"Рекао бих да је ово ЦСКА у плеј-оф режиму рада. Вечерас смо одиграли врло добро. Морамо да се сутра одморимо и да одиграмо још једну добро утакмицу и да пробамо да одемо у Београд са вођством од 2:0. Морамо да наставимо да играмо добру одбрану, а то је начин и на који можемо да победимо у другој утакмици", рекао је Теодосић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије