Читај ми!

Најбоља игра Бјелице, „Ратници“ наставили серију

Српски кошаркаш Немања Бјелица одиграо најбољу партију у победи Минесоте над Сакраментом са 105:97. Голден стејт савладао Сан Антонио Спарсе 112:101 и дошао до 70-те победе. Мајами сигуран са Чикагом 106:98, Атланта са Торонтом 95:87, а Феникс на гостовању изненадио Хјустон са 124:115.

Одличном игром целог тима Минесота је током целе утакмице водила игру и на крају однела победу са 105:97 над Сакраментом а Немања Бјелица је са Диенгом био најефикаснији играч тима.

Бјелица је у игри провео нешто више од 25 минута и за то време постигао 18 кошева колико и Диенг за више од 34 минута на терену. Уз то Бјелица је остваррио 4 скока, 2 асистенције, једну блокаду и имао 2 изгубљене лопте.

Најефикаснији играч утакмице Дерен Колисон је убацио 19 кошева али то није много помогло Сакраменту.

После изненађујућег пораза пре два дана управо од Минесоте, Голден стејт је на свом терену савладао Сан Антонио Спарсе 112:101 и повратио наду да ће можда оборити рекорд Чикаго Булса по броју победа у сезони.

Поново је „прорадио" Стефон Кари и као најефикаснији играч утакмице са 27 кошева предводио ктуелне шампионе до 70-те победе. Сада су „ратници" пред великим искушењем јер морају добити преостале три утакмице како би по броју победа оборили рекорд Чикаго Булса из 1996. године. Притом ће наредне две утакмице са Мемфисом и опет са Сан Антонио Спарсима играти на гостујућим теренима.

Чикаго је доживео нови пораз од Мајамија са 106:98 и готово сигурно остаје без пласмана у плеј-оф. Феникс је изненадио Хјустон и нанео му пораз на домаћем терену са 124:115 чиме је прекинуо поражавајућу серију пораза коју је нанизао у последњих девет утакмица. А Атланта је на свом терену сигурно однела победу у дуелу са Торонтом са 95:87. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара