Читај ми!

Бруклин изненадио Кливленд, Редик играч утакмице

У свих пет синоћних НБА утакмица победе су однеле домаће екипе уз неколико изненађења. Кошаркаши Бруклина изненадили су Кливленд са 104:95 и дошли до тек 20. победе. Оклахома је против Јуте убедљиво славила са 113:91 и стигла до јубиларне 50. победе, а ЛА Клиперси надиграли Портланд са 96:94.

Ни одлична игра Леброна Џејмса није помогла фаворизованом Кливленду да избегне 21. пораз у сезони од расположеног тима Бруклина.

Ако му је за утеху, Џејмс је утакмицу завршио као најефикаснији играч са 30 убачених кошева, али је у кључној завршници утакмице имао неколико важних промашаја који су можда и одлучили победника.

У победничкој екипи Бруклина истакли су се Брук Лопес са 22 поена, 7 скокова и 5 асистенција и Шејн Ларкин са 16 поена и 7 асистенција.

Оклахома је била доминантан тим против Јуте и на крају је са 113:91 стигла до јубиларне 50. победе.

Чак шест играча Оклахоме имало је двоцифрен шутерски скор а предводио их је Кевин Дурент са 20 кошева, 9 асистенција и 8 скокова за 30 минута. Следили су га Вејтерс са 17, Кантер 16, Вестбрук и Робертсон са по 15 и Ибака са 10 постигнутих поена.

У можда нардраматичнијој завршници дана Клиперси су добили Портланд са 96:94 кошем у последњој секунди Џеј-Џеја Редика.

Редик је меч завршио са 11 поена, а најбољи код Клиперса били су Крис Пол и Џамал Крафорд са по 25 кошева.

У Портланду је најефикаснији био Лилард са 18 поена, а Меколум је додао 17 кошева и 6 асистенција.

Индијана је без много неизвесности, водећи током целе утакмице, на свом паркету савладала Њу Орлеанс са 92:84 и сада има скор од 38 победа и 33 пораза.

Резултати утакмица:

Индијана - Њу Орлеанс 92:84
Бруклин - Кливленд 104:95
Њујорк - Чикаго 106:94
Оклахома - Јута 113:91
ЛА Клиперс - Портланд 96:94

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара