Читај ми!

Пао славио у Истанбулу, пораз ЦСКА

Кошаркаши Панатинаикоса дошли су на корак од пласмана у четвртфинале Евролиге, пошто су у Истанбулу победили Дарушафаку са 86:84. ЦСКА Москва поражен је од Бамберга са 91:83.

Тим српског селектора Александра Ђорђевића два кола пре краја има осам победа и четири пораза, три више од петопласираног Ефеса, који има меч мање и само теоријску шансу да се пласира међу четири.

Најефикаснији у победничком тиму био је српски репрезентативац Мирослав Радуљица са 21 поеном, уз шест скокова.

Звезда има седам победа, али и бољи међусобни скор од Панатинаикоса, Уникахе и Ефеса. На челу табеле Е групе је Фенербахче који има 10 победа и већ се пласирао у четвртфинале, као и Локомотива Кубањ.

У групи Ф победом Бамберга над ЦСКА из Москве закомпликовала се ситуација на табели. Тим из Москве више није усамљен на првом месту сада му се прикључила Лаборал Куча са истим скором од осам победа и четири пораза. Следи Реал, који има утакмицу мање и скор 6/5. На четвртом и петом месту су Барселона и Бамберг (скор 6/6) , а иза њих су Кимхи и Олимпијакос који имају по утакмицу мање (5/6).

Најефикаснији у тиму Бамберга био је Мели са 17 поена, њега су пратили Радошевић и Зисис са по 14 поена. У тиму ЦСКА Де Коло је постигао 21 поен, Милош Теодосић је додао 19, а Воронтшевич 17.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
24° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије