Читај ми!

Звезда против Уникахе за наставак серије

Црвена звезда вечерас гостује у Малаги где игра против Уникахе меч 11. кола топ 16 фазе Евролиге. Победа црвено-белима доноси много – друго место на табели и велике шансе да обезбеди наставак такмичења. Меч почиње у 20.45.

Црвено-бели се налазе у жестоком ритму. Након тријумфа против Цедевите у првом мечу полуфинала АБА лиге, следе им три изузетно тешка гостовања. Прво у низу је вечерашње у Малаги, следи реванш у Загребу, а затим и селидба на други крај континента и, највероватније, одлучујући меч у борби за друго место на табели Групе Е топ 16 фазе Евролиге против Локомотиве из Кубања.

Црвено-бели у наредних седам дана могу много да добију – да обезбеде друго место у Европи и да се пласирају у финале АБА лиге, а да изгубе, па и у случају сва три пораза ништа нису изгубили, осим евентуалног другог места у Групи Е.

Тренер црвено-белих очекује још једну тешку утакмицу, против екипе која се вратила у форму. Екипа Ђоана Плазе је у прошлој рунди врло убедљиво савладала Цедевиту у Загребу.

"Налазимо се у серији изузетно тешких мечева, која се наставља у Малаги, а осим доброг, изузетно квалитетног тима, очекује нас и напоран пут до Шпаније. Домаћин је у првој фази Евролиге играо изванредно, почели су одлично и топ 16 фазу, а након великих проблема са повредама, који су се огледали и у резултатима, сада су опет у добром стању, са добром атмосфером, након победа у Загреби и у Ендеса лиги. Очекује нас велики изазов у Шпанији, и тешка утакмица са Уникахом. Кренули смо на ово гостовање комплетни, Таренс Кинзи је прошао са лакшом повредом, и очекујем да ће бити спреман за утакмицу у Малаги. Сви остали су здрави", рекао је тренер КК Црвена звезда Телеком Дејан Радоњић.

Меч у Малаги игра се од 20.45, очекује се и долазак навијача и присталица црвено-белих из Београда, а повратак екипе планиран је за суботу преко Цириха.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 15. мај 2024.
16° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара