Читај ми!

ПАО победио Локомотиву, Фенер сигуран, Барса боља од Реала

Кошаркаши Панатинаикоса победили су на свом терену Локомотиву Кубањ са 84:79 у 11. колу Топ 16 фазе Евролиге, и тако се приближили пласману у четвртфинале такмичења. Поведе остварили и Фенер, Барселона, Бамберг и ЦСКА из Москве.

Атинске зелене до победе су предводили Џејмс Гист и Елиот Вилијамс са по 16 поена. Панатинаикос сада има скор од седам победа и четири пораза, колико има и Локомотива. Црвена звезда је четврта у Групи Е, са учинком 6/4, а она сутра игра у Малаги против Уникахе, која је на 3/7.

Српски репрезентативац Мирослав Радуљица постигао је осам поена, а Саша Павловић пет за победнички тим, док Огњен Кузмић није имао поентерски учинак за девет минута у игри. Најефикаснији у тиму Локомотиве био је Мет Џенинг са 16 поена.

Први на табели Групе Е је Фенербахче, који има 10 победа, после данашњег тријумфа над Дарушафаком од 77:69. Богдан Богдановић постигао је 11 поена за победнике, док је Никола Калинић дао шест.

Барселона је у великом дербију у финишу сломила Реал Мадрид и победила са 72:65. Обе екипе сада имају по шест победа и пет пораза и деле треће и четврто место.

У Групи Ф, ЦСКА је потврдио прво место победом код куће над Лаборал Кучом од 90:78.
Милош Теодосић предводио је "армију" са 17 поена, шест асистенција и пет скокова. Најефикаснији је био Нандо Де Коло са 19 поена, док је Кори Хигинс постигао 18.

У последњем мечу Бамберг је на свом терену савладао Кимхи са 84:79.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
17° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара