Читај ми!

Кинси: Биће тешко и напето у Загребу

Кошаркаш Црвене звезде Теренс Кинси рекао је да очекује тешку и напету утакмицу против Цедевите у Загребу, али да размишља само о дуелу са Уникахом. Звезда је у уторак у Београду победила Цедевиту са 97:88 и повела у полуфиналној серији плеј-офа Јадранске лиге, a у петак ће гостовати Уникахи у Малаги у Топ16 фази Евролиге.

"Утакмица против Цедевите у Загребу ће бити као и свака друга, тешка, напета, с много јаког интензитета. Очекујем да ће изаћи на терен и бити баш као у првој утакмици. Али, наш фокус је на Евролиги и обавезама које нас тамо чекају", рекао је Кинси новинарима.

Звезда је у уторак у Београду победила Цедевиту са 97:88 и повела у полуфиналној серији плеј-офа Јадранске лиге.

Кинси је казао да је очекивао неизвесну утакмицу.

"Очекивали смо овако тврду и неизвесну утакмицу. Знали смо да је Цедевита добар тим са одличним појединцима и тренер је одрадио добар посао да их припреми за дуел, али смо једва чекали да изађемо на терен и суочимо се са њима", казао је амерички бек.

Он је био један од кључних играча у тријумфу црвено-белих.

"Нисам само ја погађао, много нас је дало допринос, погодили смо много важних шутева. Али, доста тога смо урадили доброг и у одбрани, а посебно Бранко Лазић, који је подигао лествицу високо у дефанзиви и то нам је дало шансу да победимо", рекао је Кинси.

Марко Симоновић је рекао да су се Звездини кошаркаши одлично изнели са великом нервозом.

"Знали смо да ће бити тешка утакмица са доста нервозе, али успели смо то добро да изнесемо. Велика победа за нас, водимо са 1:0, али ништа није готово. Идемо тамо са намером да одиграмо добру утакмицу и ако будемо успели серију завршимо у Загребу", рекао је Симоновић.

Према његовим речима, победа у Београду представља велико олакшање за црвено-беле.

"Ово је огромно олакшање за нас јер је владао велики притисак и тензија и знали смо шта нас чека. Дошли су помало растерећено и тако одиграли. Били су добри, али нама је најбитније да смо ми победили захваљујући навијачима који су заиста били феноменални. Вратили су нас у игру у једном тешком моменту и хвала им", навео је крилни играч.

Како је рекао, Звезду у наредном периоду чека тежак распоред с обзиром на то да одређено време неће играти на свом терену.

"Чека нас тежак и напоран распоред, али верујемо да ћемо успети то да изнесемо успешно. Неколико играча је баш било доста потрошено против Цедевите, али имамо дугу клупу и мислим да смо то показивали целе сезоне. Мислим да ћемо изнети овај период добро", рекао је Симоновић.

Звезда ће у петак гостовати Уникахи у Малаги у Топ16 фази Евролиге, а потом ће играти против Цедевите у Загребу у другој утакмици полуфиналне серије са Цедевитом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара