Читај ми!

Никола Јокић одличан у поразу Денвера, рекорд Сан Антонија

Српски кошаркаш Никола Јокић поново је одлично одиграо за Денвер, у поразу свог тима у ноћи између уторка и среде од Орланда са 116:110 у НБА лиги. Бобан Марјановић je у убедљивом тријумфу Сан Антонија против ЛА Клиперса 108:87 уписао три поена. Индијана је савладала Бостон 103:98, Бруклин је био убедљив против Филаделфије 131:114, уз 44 поена Хрвата Бојана Богдановића, а Торонто је славио у Милвокију 107:89. У дербију Калифорније Сакраменто је као гост, у Стејплс центру, савладао ЛА Лејкерсе 106:98.

Јокић је био стартни центар и за 25 минута је постигао 14 поена, уз шест скокова и четири асистенције.

Најбољи у победничком тиму био је Еван Фурније са 30 поена, док је најефикаснији у Денверу са 18 био Гери Херис.

Кошаркаши Сан Антонија победили су Лос Анђелес Клиперсе са 108:87, уз три поена српског центра Бобана Марјановића.

Марјановић је све поене постигао са слободних бацања, а за четири минута на терену имао је још по скок и асистенцију.

Сан Антонио је забележио 33. узастопну победу на домаћем терену и по томе је други тим у историји јер се изједначио са Орландом. Рекорд држи Чикаго, који је у сезони 1995/96. имао 37.

Најбољи у екипи тренера Грега Поповића био је Кави Леонард са 20 поена, док је Ламаркус Олдриџ постигао 17. 

Лос Анђелес, који је и даље без Блејка Грифина и који је играо без повређеног Пола Пирса, забележио је други узастопни пораз.

Индијана је са 103:98 победила Бостон, предвођена одличним Пол Џорџом, који је постигао 25 поена. Помогао му је Монта Елис са 16, уз шест асистенција, као и Џордан Хил, који је дао 15 поена.

Седам минута пре краја било је нерешено, али су Пејсерси направили серију 15:4, што је било довољно да забележе нову победу.

Кајл Лаури је са 25 поена предводио Торонто у победи на страни над Милвокијем 107:89.

Грчки кошаркаш Јанис Анетокунпо имао је у Милвокију 18 поена, 12 скокова и девет асистенција и био је близу новог трипл-дабла.

Бруклин је на свом терену са 131:114 савладао Филаделфију, док је Сакраменто са 106:98 био бољи од Лос Анђелес Лејкерса.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
20° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара