Читај ми!

Радоњић: Сви смо срећни, Милер расположен

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је пресрећан после победе над Цедевитом у првом полуфиналном дуелу АБА лиге, нагласивши да је екипа скинула велики терет, али да посао још није готов.

Црвена звезде је после продужетака савладала Цедевиту са 97:88 и повела са 1:0 у серији.

"У плеј-офу први меч увек је оптерећење за домаћина. Одлично смо отворили дуел, иако смо промашили велики број слободних бацања, док смо у другој четвртини били лоши у одбрани. Квалитетан тим Цедевите стекао је предност, искусно га држао, али смо уз велико задовољство свих славили после проужетака", рекао је Радоњић после утакмице на конференцији за медије.

Он је додао да је вечерашњи дуел био један од најтежих у сезони.

"Чини ми се да се сви осећамо срећно, 1:0 и идемо даље... Добили смо још једном у густој завршници, можда. Добро је да неизвесне утакмице решавамо у нашу корист".

Црногорски тренер прокоментарисао је последња дешавања око Квинсија Милера, након што је претходне ноћи у једном београдском локалу ударен флашом у главу.

"Дошао је спреман и видели смо како је одиграо. Видео сам га сасвим нормалног и расположеног, тренирао је веома добро. Ако је направио неки прекршај биће анализа, људи из клуба ће реаговати".

Тренер Цедевите Вељко Мршић истакао је да је главни разлог победе Црвене звезде већа агресивност.

"Видели смо одличну утакмицу две најбоље екипе у АБА лиге. Нисмо погодили неколико отворених шутева, за разлику од Звезде. Изгубили смо меч када је Звезда у једном нападу скочила три пута, а у финишу су ухватили много лопти јер није лако бранити када Цирбес "кампује" све време у рекету", закључио је Мршић.

Други меч полуфиналне серије АБА лиге између Цедевите и Црвене звезде игра се наредног уторка.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 06. мај 2024.
15° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара