Читај ми!

Џејмсу и Ентонију прија ЛА, трипл-дабл Антетокоунмпа

У пет НБА утакмица које су синоћ одигране победе су однеле гостујуће екипе, осим у Атланти где су домаћини надиграли Индиjану са 104:75. Најдраматичнија завршница одиграна је у Лос Анђелесу где су Лејкерси доживели пораз од Њујорка 90:87 захваљујући тројци коју је у последњој секунди постигао Хосе Калдерон. Најефикаснији играч вечери био је Јанис Антетокоунмпа који је у победи Милвоки над Бруклином постигао 28 кошева и остварио трипл-дабл учинак.

Кливленду и Њујорку су синоћ изузетно пријала гостивања а Лос Анђелес је био град пораза.

Ипак, мало је недостајало да Лејкерси избегну пораз, можда само мало више среће у последњој секунди меча када се Хосе Калдерон одлучио за тројку која је Њујорку донела победу.

Иако је Калдерон био јунак утакмице, екипу Њујорка је до победе предводили су Кармело Ентони са 26 и Лопез са 16 кошева.

Кливленд је до удебливог тријумфа над Лос анђелес Клиперсима са 114:90 дошао знатно сигурније и лакше предвођен Леброном Џејмсом са 27 постигнутих кошева.

У победи Милвокија над Бруклином 100:109 истакао се Јанис Антетокоунмпа који је скоро већ на крају првог полувремена постигао свој четврти трипл-дабл учинак у сезони. Утакмицу је завршио са 28. кошева, 14 асистенција и 11 скокова, предводећи свој тим до победе као најефикаснији играч вечери.

Резултати утакмица:

ЛА Клиперси - Кливленд 90:114
Атланта - Индијана 104:75
Сакраменто - Јута 99:108
Бруклин - Милвоки 100:109
ЛА Лејкерси - Њујорк 87:90.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара