Витковац: На високом нивоу да одиграмо у Љубљани

Кошаркаш Партизана Чедомир Витковац рекао је да његова екипа на високом нивоу жели да одигра утакмицу против Олимпије, у последњем 26. колу Јадранске лиге.

"Идемо у Љубљану са жељом да последњи меч у овом делу сезоне одиграмо на високом нивоу и са ангажовањем које нас је красило у последње време", рекао је Витковац за клупски сајт.

Кошаркаши Партизана у понедељак од 18 часова у хали тиволи у Љубљани играју против Олимпије, утакмицу последњег 26. кола Јадранске лиге.

Црно-бели нису успели да се пласирају у плеј-оф па ће после утакмице против Олимпије имати паузу све до почетка такмичења у домаћем првенству.

"Протекла седмица била је врло турбулента за наш клуб и то на више нивоа. У Љубљану путујемо са својим плановима а сигурно је и да Олимпија има своје. Радосни смо због поновног сусрета са нашим навијачима из Словеније и околних земаља. Унапред им хвала за подршку", рекао је тренер Партизана Александар Џикић.

Уочи последњег кола Партизан је пети на табели са 12 победа и 13 пораза а Олимпија је девета скором од 10 победа и 15 пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
27° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије