Читај ми!

Радоњић: Крка долази да нас изненади

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић изјавио да је утакмица против Крке у последњем колу АБА лиге изузетно важна, не само због чињенице да би победа донела друго месту уочи плеј-офа, него и због одлучујућих мечева у Евролиги. Утакмица се игра у понедељак од 18 сати.

"Улазимо у последње коло овогодишњег регуларног изадања АБА такмичења, које је за нас од првог дана било са доста дешавања, припремни период са доста проблема, почетак такође, повреде на старту и то озбиљне. Након тога одласци играча, доласци, у свим тим дешавањима било је потребно да најквалитетније могуће одреагујемо и држимо стабилност у резултатском смислу", рекао је Радоњић на конференцији за медије на Малом Калемегдану.

Према његовим речима то није било ни мало лако, с обзиром на то да је после првих пет кола почела и Евролига и да је морало на два фронта да се да све од себе.

"Како је време одмицало, екипа се стабилизовала, остали смо у врху, али није било нимало једноставно. Дошли смо у позицију да играмо за друго место са Крком, долазе да нас изненаде, јер се боре за опстанак. Враћамо се у дворану "Александар Николић”, први тренинг ћемо одрадити у понедељак ујутру, али свакако врло ваžан меч за нас. Радује податак да је здравствени билтен врло добар. Ово је веома важан моменат за нас, следи нам серија Евролигашких мечева и у сваком желимо да направимо што бољи резултат", поручио је Радоњић.

Утакмица 26. кола АБА лиге између Црвене звезде и Крке игра се сутра од 18 сати.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 16. јун 2024.
29° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије