Читај ми!

Берић поднео неопозиву оставку у Партизану

Потпредседник Кошаркашког клуба Партизан Мирослав Берић поднео је оставку на ту функцију.

Берић се огласио саопштењем на сајту клуба, том приликом истакавши да му је жао што одлази из Партизана, посебно у тренутку када се екипа резултатски консолидовала.

"Сматрам да нисам урадио ништа лоше и да немам чега да се стидим, само нисам више у могућости да радим на начин који мислим да одговара интересима клуба. Не слажžем се да постоји одговорност руководства клуба у односу на било шšта осим на стање у клубу и клупске резултате", поручио је Берић.

"Одбијам било какве спекулације везане за некакво лично незадовољство стањем, резултатима и позицијом Партизана, наведене у неким листовима. У датим околностима, када смо се борили да избегнемо гашење клуба, задовољан сам постигнутим. Осим тога, верујем да је у односу на та питања пре свега меродаван суд навијача, који воле клуб и који су му привржени", истакао је Берић, а затим наставио:

"Поносан сам на невероватну подршку навијача клубу у тако тешкој ситуацији. Пуне хале и убедљиво највећа гледаност у лиги заслужују поштовање. Нико нема тако одане и страсне навијаче."

Берић је захвалио председнику црно-белих Николи Пековићу на указаном поверењу, а захвалност је наменио и сарадницима.

"У Партизану ћу до повратка Николе Пековића из САД обављати све послове као и до сада, урадићу све оно што је договорено и одржати све важне састанке који су договорени, осим уколико клуб не одлучи другачије. Разуме се да ћу, без обзира на оставку, помоћу клубу када год је потребно. Мој однос према Партизану није и никада неће бити везан за било какву функцију", закључио је Мирослав Берић.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије