Читај ми!

Кари опет предводи „ратнике“, одлични Драгић

Актуелни прваци НБА лиге, кошаркаши Голден стејта суверено наставили победничку серију на свом терену савладавши Оклахому 121:106 предвођени Стефоном Каријем који је опет био најефикаснији играч утакмице. Мајами је савладао Феникс 108:92 уз одличну игру Горана Драгића, а на гостовањима су славили Сан Антонио против Њу Орлеанса 94:86 и Сакраменто против Даљласа 104:101.

Стефон Кари се у великом стилу вратио на паркет после паузе у прошлој утакмици и његово предвођење тима се увелико приметило у игри „ратника".

Кери је убацио 33 коша, а иако су га по ефикасности у стопу пратили Кевин Дурант са 32 и Расел Вестбрук са 22 коша, то није било довољно да се Оклахома спасе пораза.

На свом терену више него убедљив био je Мајами против Феникса 108:92 уз одличну партију Горана Драгића који је са 25 кошева био други по ефикасности у Мајамију, после Двејна Вејда са 27.

Интересантно да је најефикаснији на утакмици, а и НБА вечери, био Девин Букер из Феникса са 34 коша, али га остатак екипе није добро пратио.

Сан Антонио је на гостовању савладао Њу Орлеанса 94:86 уз одличну игру Каваи Леонарда са 30 и Ламаркуса Олдриџа са 26 кошева.

Сакраменто је изненадио Далас и славио са 104:101 чиме су прекинули неславни низ од досадашња чак 22 пораза. 

Резултати утакмица :

Мајами - Финикс 108:92
Њу Орлеанс - Сан Антонио 86:94
Далас - Сакраменто 101:104
Голден Стејт - Оклахома 121:106  

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 30. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије