ПАО бољи од Уникахе, Дарушафака славила у Загребу

Панатинаикос савладао Уникаху са 76:58. Радуљица убацио 12 поена. Дарушафака боља од Цедевите 83:77 чиме је остала у трци за пласман у четвртфинале Евролиге.

Панатинаикос наставља са одличним резултатима у Евролиги, па је као гост савладао Уникаху са 76:58. као гост савладао Уникаху са 76:58.

Најефикаснији у гостујућој екипи је био Елиот Вилијамс са 16 поена. Српски репрезентативац Мирослав Радуљица убацио је 12 поена, Саша Павловић девет а Огњен Кузмић четири поена.

ПАО је трећи у групи Ф и има шест победа уз три пораза.

На другом месту је Локомотива, која је у гостима савладала Ефес са 76:61. 

Локомотиву је до победе водио Дилејни са 19 поена, два мање је постигао Рендолф, док је Виктор Клавер додао 14. 

Једини "двоцифрени" играч у пораженој екипи је био Ертел са 17 поена. 

Локомотива има седам победа уз два пораза, док Ефес заузима пето место са три победе из девет мечева.

Кошаркаши Дарушафаке везали су трећу победу у Евролиги и тако остали у трци за пласман у четвртфинале.

Дарушафака је 83:77 савладала Цедевиту на гостовању у Загребу и после девет кола у Групи Е Топ 16 фазе имају три победе и шест пораза. Цедевита има скор 2/7.

Маркус Слотер био је најефикаснији у екипи из Истанбула са 17 поена, 16 је постигао Манучар Маркоишвили, а Реџи Рединг десет. У Цедевити се истакао Џејкоб Пулен са 26.

У једином данашњем мечу групе Е, Химки је савладао Барселону са 75:61. Алексеј Швед је за руску екипу постигао 16 поена, по 13 су убацили Агустин и Дејвис.

Најефикаснији у пораженој екипи је био Доелман са 14 поена. 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 29. мај 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије