Читај ми!

Радоњић: Да одиграмо најбоље што можемо

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да екипа путује у Истанбул на меч против Фенербахчеа у Евролиги са жељом да одигра најбоље што може.

"Играли смо са Фенербахчеом ове сезоне више пута, видели смо у свим мечевима да је то изузетно јак и квалитетан тим. Како ствари стоје, биће први у групи и мислим да имају велике шансе да оду и на фајнал-фор, лично сматрам да могу и више од тога. Екипа су са пуно добрих играча, а на нама је да одиграмо што боље можемо", рекао је Радоњић за клупски сајт.

Црногорски тренер додаје да црвено-бели морају да буду концентрисани цео меч у Истанбулу.

"Одличан тим Фенербахчеа предводи Жељко Обрадовић. Морамо да будемо спремни, ако будемо успели да им парирамо у скоку, можемо да дођемо у позицију да направимо резултат", поручио је Радоњић.

Центар Мајк Цирбес очекује веома тежак меч против првопласираног тима Е групе, али је поручио да екипа може до изненађења.

"Фенербахче је један од најбољих тимова у Европи, побеђивали су нас до сада, али можемо да играмо са свима. Баш зато имамо додатни мотив да покажемо да можемо и са њима и да припадамо том друштву. Са две победе у низу и самопоуздањем, верујем да можемо да одиграмо нашу најбољу кошарку."

Његов саиграч Марко Симоновић истиче да црвено-бели не могу да превише изгубе против великог фаворита.

"Тешко играмо против Фенербахчеа, добро их познајемо, велики су, јаки, играју добро у транзицији, знају да намештају игру. Комплетна су екипа, имају најбољег тренера, мислим да су један од главних фаворита у Евролиги. Бићемо растерећени, а ако се укаже прилика, пробаћемо да је искористимо", закључио је Симоновић.

Из Звезде су још једном апеловали да навијачи не крећу пут Истанбула због тензије, као и ранијих дешавања када је убијен навијач Марко Ивковић уочи меча са Галатасарајем у Евролиги.

Утакмица 9. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Фенербахчеа и Црвене звезде игра се у петак од 19.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 04. јун 2024.
23° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије