Крка боља од Меге, важна победа Металца

Кошаркаши Мега Лекса претрпели су други узастопни пораз у Јадранској лиги, пошто су у Новом Месту изгубили од Крке са 74:57 (21:7, 21:22, 16:8, 16:20, 16:20), у 25. колу такмичења.

Освајач Купа Радивоја Кораћа губио је у Новом Месту од почетка сусрета и није успео да запрети тиму који се бори за опстанак.

Мега је већ раније обезбедила пласман у плеј-оф, а Крка је овим тријумфом готово обезбедила опстанак.

Словеначка екипа сада има 10 победа, док Сутјеска има осам и меч мање. Црногорска екипа мора у последња два кола да добије лидера Будућност и Задар у гостима да би престигла Крку.

Раније данас, Металац је у Ваљеву победио Олимпију са 74:61 и тако дошао до 10. тријумфа у сезони.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво