Скромније издање Јокића у поразу Денвера

Никола Јокић одиграо је, за своје стандардне, слабију партију у поразу свог Денвера у мечу против Даласа (122:116, после продужетка). Постигао је пет поена, а њима придодао још четири скока.

Далас је до победе стигао тек после продужетка, али и великог преокрета, пошто је домаћи тим имао у неким тренуцима и заостатак од 23 поена.

Најефикаснији у редовима домаћина били су Чендлер Парсонс са 27, Новицки је додао 20 уз 13 скокова, док је Метјуз убацио 17 кошева.

Код Денвера најбољи је био Вил Бартон са 22, док су Фарид и Агустин убацили по 20 поена.

Дерби вечери у НБА лиги играо се у Ер Канада Центру, где је домаћи Торонто, на крилима Кајла Лаурија, стигао до велике победе против Кливленда (99:97).

Лаури је утакмицу завршио са 42 поена, што је уједно његов рекорд каријере, а најважнији поен постигао је три секунде пре краја меча и тако донео велику победу Торонту. Осим Лаурија, Теренс Рос је додао 15, док су Валанчијунас и Бијомбо додали по 11 поена.

Код Кливелнда стандардно добар био је Леброн џејмс са 25, Кевин Лав је додао 20, а Смит 13 кошева.

Лос Анђелес Клиперси победили су Сакраменто у гостима (117:107), уз феноменалну партију Криса Пола који је меч завршио са 40 поена и 13 асистенција. У тиму из Лос Анђелеса добру партију пружио је и Џеф Грин са 22, Џамал Крафорд убацио је 21, а Редик 16 поена.

Код домаћина стандардно најбољи био је Демаркус Казинс са 26 поена, 15 скокова и девет асистенција, Геј је додао 23, а Сет Кари 19.

У осталим мечевима Шарлот је у неизвесној завршници славио на гостовању Индијани, Вашингтон је као гост нанео нови пораз Филаделфији, Њујорк је био бољи од Орланда, Атланта је савладала Чикаго, док је Мемфис славио на гостовању код Лос Анђелес Лејкерса.

Резултати:

Индијана - Шарлот 95:96

Филаделфија - Вашингтон 94:103

Њујорк - Орландо 108:95

Торонто - Кливленд 99:97

Атланта - Чикаго 103:88

Далас - Денвер 122:116 (после продужетка)

Сакраменто - Лос Анђелес Клиперс 107:117

Лос Анђелес Лејкерс - Мемфис 95:112

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво