Читај ми!

Звезда у Вршцу дочекује Дудин Ефес

Кошаркаши Црвене звезде дочекују турски Ефес у утакмици осмог кола Групе Е Топ 16 фазе Евролиге. Меч се игра у хали Миленијум у Вршцу од 20 часова.

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да екипа мора да покаже реакцију после неуспеха у Купу Радивоја Кораћа и покаже право лице против Ефеса у Евролиги.

"Чека нас први меч другог дела Топ 16, седам великих утакмица. Ефес предводи један од најбољих тренера Душан Ивковић, на свим позицијама имају огроман квалитет. Морамо да одиграмо јако добро како бисмо направили подвиг", рекао је Радоњић.

Радоњић је додао да се нада максималној подршци у Миленијуму, с обзиром на то да је Пионир, односно дворана "Александар Николић", заузета због припрема за Дејвис куп меч између тенисера Србије и Казахстана.

"Ситуација је таква каква јесте. Имаћемо и тамо навијаче, верујем да ће нам помоћи још више. Сигуран сам да ће бити прави амбијент", поручио је Радоњић.

Утакмици између Црвене звезде и Ефеса у Топ 16 фази Евролиге присуствоваће бројни скаути из НБА лиге, како би на делу видели талентоване кошаркашке два тима.

Како су навели из Црвене звезде, свој долазак у Вршац потврдили су скаути и оперативци Мемфиса, Сан Антонија, Шарлота, Даласа, Хјустона, Бостона, Портланда, Детроита, као и помоћник генералног менаџера Денвера Артурас Карнишовас.

Кошаркаши Црвене звезде налазе се на трећем месту Е групе Топ 16 фазе Евролиге са скором 4-3, док је Ефес пети са 3-4.

Утакмица 8. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Црвене звезде и Ефеса игра се у петак од 20 сати у Вршцу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво