Читај ми!

Незадрживи „Ратници“ и невероватни Кари

Голден стејт на гостовању „прегазио“ Орландо са 130:114 уз нову сјајну епизоду игре Стефона Карија. Хјустон славио над Портландом 119:105. а предводио их је расположени Харден. Бруклин изненадио Феникс на гостовању и добио дерби зачеља НБА лиге са 116:106.

Голден стејт и на гостовању у Орланду наставио доминантну серију победа, а Стефон Кари је опет централна фигура кола.

Кари је био изузетно расположен па је забележио чак 51 кош утирући пут „Ратницима" ка 52 победи у сезони.

Џејмс Харден је на сличан начин водио Хјустон до победе над Портландом са 119:105, али је постигао „само" 41 кош па се није ни приближио Карију.

У осталим утакмицама играчи нису били тако ефикасни али је Ентони Дејвис са 30 поена предводио Њу Орлеанс до тријумфа над Оклахома Ситијем 123:119, па је ово било једно од НБА вечери у којој су скоро сви резултати утакмица били шестоцифрени.

Просек је покварио дуел Јутае и Сан Антонио у коме је са 78:96 победу однео Сан Антонио, а Бобан Марјановић је играо само два минута без постигнутих поена.

Резултати утакмица:

Орландо - Голден Стејт 114:130
Бостон - Милвоки 112:107
Њу Орлеанс - Оклахома Сити 123:119
Финикс - Бруклин 106:116
Портланд - Хјустон 105:119
Јута - Сан Антонио 78:96

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво