Теодосић предводио ЦСКА до тријумфа, први пораз Фенера

Милош Теодосић постигао 26 поена у победи московског ЦСКА над Химкијем. Фенер претрпео први пораз, у Атини од Панатинаикоса. Радуљица постигао 13 поена.

Капитен репрезентације Србије Милош Теодосић предводио је московски ЦСКА до важне победе над Химкијем у осмом колу Топ 16 фазе Евролиге.ЦСКА је славио са 108:98 (28:23, 25:23, 24:20, 31:32).

Теодосић је меч завршио са 26 поена, три скока и три асистенције. Српски плејмејкер имао је само један погодак из два покушаја за два поена, али је за три погодио шест пута из девет покушаја, а искористио је и свих шест изведених слободних бацања. Он је до овог учинка дошао за нешто мање од 26 минута у игри.

Теодосића су испратили Нандо Де Коло са 19 и Никита Курбанов са 18 поена.

Химки је предводио Тајрис Рајс са 16 поена и 12 асистенција. Следили су га Алексеј Швед са 16 и Петери Копонен са 15 поена.

ЦСКА сада има шест победа и два пораза у Групи Ф и бори се за прво место са Лаборал Кучом.

Шпанска екипа је савладала Жалгирис са 71:65, па је задржала друго место, док је Жалгирис последњи у групи са само једном победом.

Реал је као гост савладао Бросе Баскет са 90:86. "Краљевски" клуб је на трећем месту са пет победа и три пораза, док је немачка екипа на седмом месту са три победе и пет пораза.

У дербију осмог кола, Панатинаикос је код куће савладао Фенербахче са 76:71, што је турској екипи први пораз у групи.

Елиот Вилијамс је у победничкој екипи постигао 14 поена, док је Мирослав Радуљица убацио један мање, уз пет скокова.

У редовима Фенербахчеа, који је након седам победа претрпео први пораз, најефикаснији су били Екпе Удох са 19 кошева и седам скокова, Боби Диксон са 16 кошева и Јан Весели са 12 кошева и седам скокова.

Локомотива је, и првом данашњем мечу групе Е савладала Цедевиту са 87:63, док је Дарушафака побиједила Уникаху резултатом 78:55. 

Фенер је први у групи Е са седам победа и једним поразом, Локомотива друга са шест победа и два пораза, док је Панатинаикос на трећем месту са пет победа и три пораза.  

Црвена звезда, која у петак у Београду игра против Ефеса, је на четвртом месту и има четири победе и три пораза и испред Ефеса је који има три победе и четири пораза

Исти скор имају Уникаха, Цедевита и Дарушафака - по две победе и шест пораза.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

среда, 01. мај 2024.
16° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво