Читај ми!

Кошаркаши Смедерева: Утакмицу са Звездом памтићемо цео живот

Кошаркаш Смедерева Дарко Рнић рекао је да је утакмица против Црвене звезде највећа у каријерама свих чланова његове екипе.

"За нас је ово била вероватно једна од највећих утакмица коју ћемо играти. Звезда је много боља и квалитетнија. За нас је ово била нека врста забаве и памћење за цео живот", рекао је Рнић новинарима у Нишу.

Екипа Смедерева је елиминисана после убедљиве победе црвено-белих са 89:44 у четвртфиналу Купа Радивоја Кораћа.

"Лепа успомена и драго ми је што сам доживео да играм против Црвене звезде", истакао је кошаркаш Смедерева. Рнић је навео и да му је драго што је водио дуеле са Мајком Цирбесом, за кога је казао да је немачки центар по њему један од најбољих играча Евролиге. Он је додао да му је драго што је скренута пажња на мале клубове, причом последњих дана о веома тешкој финансијској ситуацији у његовој екипи.

"Драго ми је да се скренула пажња на мање клубове који нису толико заступљени и надам се да неће бити само три дана чуда, већ да ће се нешто конкретно променити по том питању", казао је Рнић.

Његов саиграч Милојко Василић рекао је да је екипа Смедерева могла и боље да одигра.

"Дошли смо да одмеримо снаге, да видимо где смо против једне овако јаке, евролигашке екипе. Можда је могло боље, али испунили смо циљ. Показали смо се у добром светлу", рекао је Василић. Он је казао да је утисак изванредан и да се дуел са Звездом потпуно разликује од оних из домаћег првенства.

"Много је јачи контакт, више трчања, дуели, него у Кошаркашкој лиги Србије. Звезда је екипа против које морате да будете 150 одсто концентрисани, нема простора за грешке", казао је Василић.

Екипи Смедерева предстоји, како су рекли кошаркаши тог клуба, борба за опстанак у Кошаркашкој лиги Србије, иако је за то потребна само једна победа.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
17° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије