Звезда убедљиво до полуфинала са Партизаном

Кошаркаши Црвене звезде пласирали су се у полуфинале Купа Радивоја Кораћа, пошто су у Нишу лако и убедљиво са 89:44 (30:12, 17:12, 14:11, 28:9) савладали Смедерево 1953.

Звезда ће се за финале у суботу борити са "вечитим" ривалом Партизаном, који је у четвртак елиминисао ФМП.

Најефикаснији у Звезди био је Никола Ребић са 15 поена, док су по 10 постигли Бориша Симанић, Василије Мицић и Марко Гудурић.

Екипу Смедерева је са 13 предводио Саша Ђорђевић, док је поен мање постигао Милојко Василић.

Звезда је пред пуном халом Чаир била доминантна од почетка и питање победника се није доводило у питање.

Црвено-бели су на почетку повели 11:0, после чега је Смедерево успело да смањи заостатак на три поена, али је потом београдски клуб серијом тројки поново стекао завидну предност.

Сви у екипи тренера Дејана Радоњића били су расположени, а предност се до полувремена константно повећавала, па је Звезда на одмор отишла са тада максималних плус 23.

Звезда је са доминантном игром наставила и у другом полувремену, када је константно увећавала вођство и победила са 45 поена предности, што је била највећа разлика на утакмици.

Полуфинална утакмица између Звезде и Партизана играће се у суботу од 21, док ће се од претходно састати Мега Лекс и Металац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 27. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије