Читај ми!

Клиперси савладали Спарсе, а Леброн Булсе

У Наставку НБА лиге Лос Анђелес Клиперси су савладали Сан Антонио 105:86, Кливленд је победио Чикаго Булсе 105:96 уз одличну игру Леброна Џејмса, а Вашингтон је надиграо Јуту са 103:89.

Лос Анђелес Клиперси су убедљиво, са 105:86, савладали Сан Антонио Спарсе у чијим редовима је недостајао због повреде одсутни Каваи Ленард.

Клиперси су, предвођени Крисом Полом, водили меч од самог почетка да би у четвртој четвртини дефинитивно обезбедили победу уз велику предност. Крис Пол је био и најефикаснији а мало му је недостајало да оствари и троструки двоцифрен учинак јер је на крају имао 28 кошева, 5 скокова и 12 асистенција. Пратили су га Крафорд са 19, Редик са 17 и Пирс са 16 поена.

У деветом поразу Спарса најефикаснији је био Тони Паркер са 14 поена, Вест је убацио 12, а Олдриџ 10 кошева.

Наш Бобан Марјановић је постигао 6 кошева уз 3 скока и једну асистенцију за девет минута игре.

Кливленд је успео да савлада Чикаго са 105:96 највише захваљујући расположеном Леброну Џејмсу који је са 9 скокова и асистенција предводио екипу постигавши 25 кошева, алииИпак није био најефикаснији играч утакмице. Надиграо га је Дерик Роуз са 28 поена, али то није било довољно да његови Булси дођу до победе.

Кавси сада имају скор 39-14, док Чикаго има 27 победа и 26 пораза.

У тријумфу Вашингтона над Јутом 103:89 најефикаснији је био Марћин Гортат са 22 поена и 10 скокова. Џон Вол је постигао 17 кошева, а Бил и Иларио додали су по 16 поена.

У Јути најефикаснији су били Хејвард са 19, Родни Худ са 18 поена, као и Гобер са 16 поена и 12 скокова.

Резултати:

ЛА Клиперс - Сан Антонио 105:86
Кливленд - Чикаго 105:96
Вашингтон - Јута 103:89

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
27° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара