Само дневне карте за меч Звезда - Ефес

Власници сезонских карата за утакмице Кошаркашког клуба Црвена звезда моћи ће у понедељак и уторак да преузму дневне улазнице за меч осмог кола Групе Е Топ 16 фазе Евролиге против Ефеса.

Црвено-бели ће утакмицу осмог кола Топ 16 фазе Евролиге против Ефеса играти у вршачкој дворани Миленијум 26. фебруара, због заузетости београдских хала на дан одигравања.

Неопходно је да власници сезонских карата при преузимању дневних улазница понесу своје сезонске карте ради евиденције, јер због посебне процедуре улазак у дворану "Миленијум" без дневне улазнице неће бити омогућен.

Преузимање улазница врши ће се 22 и 23.фебруара на продајним местима Евентима у Дому омладине, Тржном центру Ушће и Београдској арени од 10 до 20 часова.

Продаја појединачних карата за утакмицу осмог кола између Црвене звезде и Ефеса почеће 24. фебурара, а црвено-бели ће о ценама и продајним местима јавност обавестити у наредним данима.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
26° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара