Читај ми!

Милојевић: Желимо да наставимо победнички низ

Тренер кошаркаша Мега Лекса Дејан Милојевић рекао је да његова екипа жели да у предстојећој утакмици против Олимпије настави победнички низ у Јадранској лиги. Меч је на програму у суботу у Сремској Митровици од 19.00 часова.

"Желимо да наставимо низ победа. Долази нам Олимпија која је вероватно заслужила и бољи пласман на табели, али су неке мечеве несрећно изгубили. Очекује нас тежак меч и биће потребно да поновимо квалитетну одбрану како бисмо победили госте из Љубљане", рекао је Милојевић за сајт клуба.

После победе на гостовању у Загребу против Цибоне, кошаркаши Меге у суботу у Сремској Митровици дочекују љубљанску Олимпију у утакмици 24. кола Јадранске лиге.

Мега је тренутно на четвртој позицији на табели регионалног такмичења са скором 16-7, док је Олимпија на деоби осмог места са девет победа и 14 пораза.

Екипа Дејана Милојевића ће против Олимпије покушати да дође до пете узастопне победе у регионалном такмичењу и тиме да изједначи претходни рекорд који је поставила на почетку ове сезоне.

"Током недеље смо одлично радили на тренинзима. Иако нас после Олимпије очекује Куп Радивоја Кораћа у Нишу, увек идемо корак по корак и концентришемо се на наредни меч. Победа против Олимпије би додатно ојачала самопоуздање и атмосферу у екипи", рекао је играч Меге Никола Јанковић.

"Олимпија је искусна екипа и згуснут распоред утакмица у Еврокупу је сигурно утицао на њих да изгубе неке утакмице у АБА лиги. Иако смо свежији и у бољој форми, нећемо се заварати тиме већ је потребно да пружимо нашу препознатљиву агресивну игру у одбрани и уз паметна решења у нападу, да продужимо наш победнички низ", додао је он.

Утакмица између Меге и Олимпије игра се у суботу од 19.00 у хали Пинки у Сремској Митровици.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара