Читај ми!

Кошаркаши Звезде: Велика и битна победа за нас

Кошаркаш Црвене звезде Марко Гудурић рекао је вечерас да је његова екипа остварила битну победу против Цедевите у Евролиги, а најефикаснији играч меча Квинси Милер казао је да је игра црвено-белих била сјајна. Остали играчи црвено-белих потврдили речи Гудурића, а сви заједно одушевљени што је Новак Ђоковић био на трибинама.

"Велика победа за нас. Изашли смо изузетно мотивисани, јер су нам нанели два пораза ове сезоне. Морали смо како знамо и умемо да победимо... То смо и урадили пред овим сјајним навијачима", рекао је Гудурић после меча.

"Цедевита је један од бољих тимова у Јадранској лиги. Имали су велике победе ове сезоне, али су овде дошли са мањком играча због проблема са повредама, али ми смо изашли да се боримо. Одиграли смо одлично", рекао је Гудурић.

Звезда је играла пред препуним Пиониром, а бодрили су је најбољи тенисер света Новак ;Ђоковић, затим бивши капитен репрезентације Србије Дејан Станковић и легенда црвено-белих Марко Пантелић.

"Ђоковић је највећи српски спортиста. Част ми је што сам имао прилику да се поздравим и сликам са њим", казао је Гудурић.

Најефикаснији кошаркаш црвено-белих Квинси Милер оценио је да је игра његовог тима била сјајна, иако је "било падова", али да је остварена велика победа.

"Имали смо доста грешака, али смо изгурали до краја и дошли до сјајне победе. Спремни смо да се боримо за трофеје. О четвртфиналу Евролиге сада не желимо да причамо. Идемо корак по корак. Битно је да будемо констатни и да напредујемо у игри", казао је Милер.

Он је додао да му је драго што је Ђоковић био у Хали Пионир.

"Новак је сјајан играч, најбољи је на свету. Рекао ми је да само наставим да се борим, а то сам и ја њему пожелео", рекао је Милер.

Центар Владимир Штимац је добио већу минутажу, јер је први избор тренера Дејана Радоњића - Немац Маик Цирбес рано ушао у проблем са фауловима.

"Цедевита је озбиљна екипа. Морамо за сваки следећи меч са њима да се максимално спремимо, као и вечерас, јер тако неће бити проблема. Била је ово тешка утакмица... У трећем периоду су нам пришли на 52:46, ту је било ризично, али смо ми вратили нашу игру и дошли до заслуженог тријумфа", рекао је Штимац.

Он је казао да је екипа испоштовала договор и зауставила најкориснијег играча Цедевите Мира Билана.

"Одличан је то играч, али смо га неутрализовали на најбољи могући начин. Међутим, он увек игра одлично као и увек, јер тако мора, ипак он игра 30 минута", казао је Штимац.

"О Топ 8 нећемо да причамо у овом тренутку. Прво иде Сутјеска, па Куп Радивоја Кораћа, можда после... Битно је да останемо на земљи, а то шта ми играчи причамо нека остане мала тајна", додао је Штимац.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 19. мај 2024.
19° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара