Читај ми!

Радоњић: Важна победа у Евролиги

Тренер кошаркаша Црвене звезде Дејан Радоњић рекао је да је његова екипа остварила важну победу против Цедевите у Евролиги и да је тај тријумф важан и због Јадранске лиге, пошто ће се те две екипе највероватније састати у полуфиналу регионалног такмичења. Мицић: Уз овакву публику можемо да победимо сваког.

"Успели смо коначно да обедимо Цедевиту, задовољан сам тријумфом и резултатом. Победа није важна само због Евролиге већ и због Јадранске. Добро смо почели меч, а Цедевита је много пута ове сезоне показала да може да игра јако. Мало смо пали у другој деоници, они су то искористили, смањили заостатак, али ми смо обавили добар посао у четвртој четвртини и победили", рекао је Радоњић на конференцији за новинаре.

"На половини смо Топ 16 фазе и већ имамо четири победе, као прошле године из свих 14 утакмица", додао је он.

Радоњић је навео да је Стефан Јовић доживео повреду трбушног мишића, али да ће бити спреман за Куп Радивоја Кораћа у Нишу.

Кошаркаш Звезде Василије Мицић рекао је да игра његове екипе у последњој деоници треба да буде путоказ како играти против Цедевите у наредним утакмицама.

"Остварили смо важну победу, играли смо добро на почетку али смо до победе морали да дођемо на тежи начин.

Навијачи су били изванредни и уз овакву публику можемо да победимо свакога", рекао је Мицић.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 26. мај 2024.
25° C

Коментари

Nena
Мамурлук – како преживети дан после
Cigarete
Шта ми се догађа с организмом кад престанем да пушим?
Decija evrovizija
Дечја песма Евровизије
ablacija
Шта је превенција за изненадне болести
Gdjj
Комшије