Бобијевих 11 поена и лакат од Вајтсајда у победи Спарса у Мајамију

Српски кошаркаш Бобан Марјановић са 11 поена и шест скокова допринео је победи Сан Антонија на гостовању Мајамију 119:101 у наставку НБА лиге. Меч на Флориди обележило је искључење Вајстсајда због ударања лактом у главу српског центра. Нова победа Голден Стејта, 42. узастопна код куће.

Марјановићу је само 13 минута да у победи "мамуза" оствари сасвим добар учинак, уз шут из игре 3/5.

Колико је био доминантан показује и детаљ када је његов чувар, центар Мајамија Хасан Вајтсајд, добио искључење јер је са намером ударио лактом у главу бившег играча Црвене звезде.

Спарсе је до 44. тријумфа, уз осам пораза, предводио Ламаркус Олдриџ са 28 поена, пратио га је Каваји Ленард са 23, док је на супротној страни Двејн Вејд постигао 20.

Кошаркаш Голден Стејта Стеф Кари добио је шутерски обрачун са првом звездом Хјустона Џејмсом Харденом - 123:110, иако је постигао кош мање.

Кари је имао 35 поена, уз девет асистенција, Харисон Барнс додао је 19, док је Харден убацио 37, додавши по пет скокова и асистенција.

Треба истаћи да је ово била 42. уyастопна победа ратника на свом терену!

Јута је после продужетака и коша Хејворда у последњем секунду славила против Даласа 121:119, док је са слободних бацања Крис Мидлсон донео Милвокију тријумф над Бостоном 112:111.

Резултати:

Мајами - Сан Антонио 101:119
Њујорк - Вашингтон 108:111
Милвоки - Бостон 112:111
Далас - Јута 119:121 (после продужетака)
Голден Стејт - Хјустон 123:110

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 07. мај 2024.
24° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара