Нови дабл-дабл Јокића, Марјановићу седам поена

Још једна одлична партија Николе Јокића. У победи над Чикагом, Јокић уписао 14 поена и 12 скокова у дресу Денвера. Бобан Марјановић, у победи Сан Антонија над Даласом, убацио седам поена.

Никола Јокић наставља са фантастичним играма у дресу Денвера. Српски кошаркаш је постигао 14 поена уз 12 скокова, у победи Чикагом (115:110).

Јокић је на терену провео 25 минута, и одличном игром помогао Нагетсима да стигну до 20. победе у шампионату.

Најбољи у тиму Денвера био је Данило Галинари са 33 поена, Мудиај је убацио 22, док је Бартон додао 18.

Код екипе Чикага најефикаснији био је Дерик Роуз са 30 поена, 19 је додао Батлер, а 18 Гибсон.

Треба истаћи да су Булси од друге четвртине играли без помоћи Џимија Батлера, пошто је најбољи играч Чикага ове сезоне терен морао да напусти због повреде левог колена.

Српски кошаркаш Бобан Марјановић је у победи његовог Сан Антонија на гостовању Даласу (116:90), за нешто мање од 17 минута на терену, уписао седам поена уз седам скокова.

Спарсе је до лаке победе у гостима предводио Кавај Ленард са 23 поена, Милс је додао 16, а Ламаркус Олдриџ 14 уз 10 скокова.

Код домаћина по 13 поена постигли су Вилануева и Андерсон, док је десет додао Новицки.

Бостон је на гостовању Кливленду стигао до велике победе, пошто је Ејвери Бредли, тројком у последњој секунди утакмице, донео коначних 104:103 за “Келте”, за потврду одличне форме и осми тријумф у последњих девет утакмица.

Бостон је до победе предводио Ајзеа Томас са 22, 19 је додао Тарнер, а 16 Зелер.

Кливленду није помогла ни сјајна партија Леброна Џејмса, који је меч завршио са 30 поена, док је Смит додао 20, а Ирвинг 19. Домаћи тим је пред крај треће четвртине остао без Кевина Лава, који је морао да оде у свлачионицу због истегнућа ноге.

У осталим мечевима Атланта је савладала Индијану, Мајами је славио на гостовању Шарлоту, Клиперси су као гости победили Орландо, Вашингтон је славио против Филаделфије, Бруклин је био бољи од Сакрамента, Мемфис је славио на гостовању Никсима, док је Јута на домаћем терену била боља од Милвокија.

Резултати:
Атланта - Индијана 102:96
Шарлот - Мајами 95:98
Орландо - Лос Анђелес Клиперс 93:107
Вашингтон - Филаделфија 106:94
Бруклин - Сакраменто 128:119
Кливленд - Бостон 103:104
Њујорк Никс - Мемфис 85:91
Денвер - Чикаго 115:110
Јута - Милвоки 84:81
Далас - Сан Антонио 90:116

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
23° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се