"Пензионер" Брајант водио Лејкерсе до победе у Њу Орлеансу

У ноћи између четвртка и петка у НБА лиги одигране су само четири утакмице, а победе су уписали кошаркаши Детроита, Хјустона, Лос Анђелес лејкерса и Торонта. Коби брајант, која игра своју последњу сезону у НБА лиги, постигао је је 27 поена и 12 скокова за победу Лејкерса над Пеликансима у Њу Орлеансу 99:96.

Лос Анђелес лејкерси су на гостујућем терену славили против Њу Орлеанса са 99:96 уз још једну добру партију Кобија Брајанта.

Брајант, који игра своју последњу сезону у НБА лиги, постигао је 27 поена, укључујући и три тројке у последњих шест минута меча, а уписао је и 12 скокова и по две асистенције и украдене лопте. Њега је у победничком тиму најбоље пратио Џордан Кларксон са 18 поена.

Екипи Њу Орлеанса, на другој страни, за тријумф није било довољно ни 39 поена Ентонија Дејвиса.

Кошаркаши Детроита су правом тимском игром стигли до победе на свом терену против Њујорка од 111:105.

Пистонси су испустили 27 поена предности, али су на крају, ипак, забележили победу. Цела прва петорка Детроита је имала двоцифрени учинак, а најбољи су били Стенли Џонсон са 22 поена и Реџи Џексон који је убацио поен мање. У редовима Никса, који су уписали и седми пораз у последњих осам утакмица, најефикаснији је био Робин Лопез са 26 постигнутих поена.

Хјустон је у гостима савладао Финикс, такође, са 111:105. Eкипу Хјустона су до победе предводили су Кори Бруер са 24 и Тревор Ариза са 22 поена, Џејмс Харден је постигао 17, док је Двајт Хауард утакмицу завршио са пет поена, али и са 16 скокова. На другој страни, у Финиксу, најефикаснији је био Арчи Гудвин са 22 поена.

Кошаркаши Торонта су на свом терену савладали Портланд са 110:103.

Торонто је окончао низ од пет узастопних победа Портланда, а за то су најзаслужнији били Кајл Лоури са 30 и Демаркус Дерозан са 29 поена. У пораженом тиму најбољи је био Демијен Лилард са 27 поена.

Резултати:

Детроит Пистонс - Њујорк Никс 111:105
Финикс Санс - Хјустон Рокитс 105:111
Њу Орлеанс Пеликанс - Лос Анђелес Лејкерс 96:99
Портланд Трејлблејзерс - Торонто Репторс 103:110

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
22° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара