Панатинаикос силан у Загребу, а Локомотива у Малаги

Кошаркаши Панатинаикоса остварили су вечерас трећи тријумф у Топ 16 фази Евролиге, пошто су у Загребу убедљиво савладали Цедевиту са 78:60 (18:13, 21:9, 21:14, 18:24), у утакмици шестог кола Групе Е. Локомотива лако са Уникахом у Малаги - 82:64, док је Барселона поражена од Бамберга са 74:70.

Панатинакос је у Загребу остварио битну победу у борби за пласман у четвртфинале Евролиге, па сада заузимају пето место у Групи Е, док је Цедевита седма са скором 2/4.

Екипу Александра Ђорђевића је до тријумфа предводио српски центар Мирослав Радуљица са 23 поена, док Џејмс Гист и Ник Калатес постигли по 10.

У екипи Цедевите истакао се Фран Пилепић са 16 поена, а Миро Билан додао је девет.

Екипа Локомотиве Кубан из Краснодара је убедљиво савладала Уникаху у Малаги са 82:64, уз сајну партију Малкома Дилејнија.

Американац је за нешто више од 30 минута на паркету убацио 21 поен, уз седам асистенција, док га је добро пратио Рендолф са 18.

У редовима домаћих, код којих је Недовић меч завршио са пет поена, најбољи је био Кузминскас са 16 кошева

Цедевита ће наредног четвртка у Београду гостовати Црвеној звезди, Уникаха у Истанбулу екипи Фенербахчеа, а дан касније Панатинаикос ће дочекати Ефес.

Једини меч који вечерас одигран у другој групи Ф је онај у Немачкој, где је домаћи Бабмберг савладао Барселону са 74:70. 

Бросе јет ако дошао до треће победе у Топ 16 фази, док је каталонски клуб претрпео четврти пораз.

Најефикаснији у победничком тиму био је Јанис Стрелнијекс са 16 поена, а један мање постигао је Даријус Милер.

У екипи Барселоне истакао се Джастин Долеман са 19 поена, док су по 10 постигли Алекс Арбинес и Пау Рибас.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
25° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара