Читај ми!

Звезда против Дарушафаке наставља битку за Топ 8

Кошаркаши Црвене звезде играју против Дарушафаке утакмицу шестог кола Групе Е Топ 16 фазе Евролиге. Меч се игра у Истанбулу у "Фолксваген арени" од 19.30.

Црвено-бели су у серији од три победе (Панатинаикос, Уникаха и Локомотива), и у добром расположењу чекају меч против доброг турског тима, који ће, након неколико тесних пораза, имати додатни мотив да забележи прву победу у Топ 16 фази. 

Тренер црвено-белих Дејан Радоњић сматра да Дарушафакин скор 0-5 у Топ 16 фази не одсликава реалан квалитет екипе.

"Дарушафака је направила велики резултат пласманом у Топ 16. Ако се погледају њихова имана, лако се може видети о каквом се квалитету ради. Имају велико искуство, али покушаћемо добром одбраном и квалитетним нападом да им онемогућимо да ствари буду у њиховим рукама, како бисмо дошли до изненађења", навео је Радоњић.

Због вируса и високе температуре, наступ Квинсија Милера је под знаком питања. 

Утакмица 6. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Дарушафаке и Црвене звезде игра се од 19.30.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
24° C

Коментари

Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
C.T. Toraksa
Поштујте правила пре давања крви на анализу
Adaptacija
„Буђење пацова“ – ново рухо филмског класика Живојина Павловића
slobodan izbor ishrane
Главни град Финске избацује месо како би заштитили климу, осим у ретким изузецима
Prijava za kviz Slagalica
Пријавите се