Читај ми!

Радоњић: Сутра одлука о Милеру, чинимо све да буде у тиму

Кошаркаш Црвене звезде Квинси Милер отпутовао је са екипом у Истанбул на меч са Дарушафаком у Топ 16 фази Евролиге, али његов наступ је још увек под знаком питања због температуре.

Амерички крилни кошаркаш из истих разлога није био у тиму у понедељак у мечу против МЗТ Скопља у АБА лиги, у коме су црвено-бели победили са 92:79.

"Милер је јутрос био код доктора на прегледу и на дан утакмице знаће се да ли ће наступити. Јуче је цео дан имао температуру, здравствена служба чини све да га оспособи за меч", рекао је тренер Дејан Радоњић агенцији Спортнетворк уочи поласка у Турску.

Радоњић је додао да Дарушафакин скор 0-5 у Топ 16 фази не одсликава реалан квалитет екипе.

"Дарушафака је направила велики резултат пласманом у Топ 16. Ако се погледају њихова имана, лако се може видети о каквом се квалитету ради. Имају велико искуство, али покушаћемо добром одбраном и квалитетним нападом да им онемогућимо да ствари буду у њиховим рукама, како бисмо дошли до изненађења", навео је Радоњић.

Утакмица 6. кола Е групе Топ 16 фазе Евролиге између Дарушафаке и Црвене звезде игра се сутра од 19.30.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 05. мај 2024.
21° C

Коментари

Re: Poreklo
Чије гене носе народи у региону
Imam novcic od 1 centa dole je vrednost ponudjena 6000 dinara
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Imam mali novcic 1 cent
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара
Косовски вез
Нематеријална културна баштина Србије – косовски вез
Prodajem
Ако пронађете ову новчаницу одмах идите код нумизматичара